Liebherr, Cell control Soflex

Wij optimaliseren uw productie tot op het hoogste niveau stap voor stap

 

 

 

Contact

Cellsoftware

De standaard software is ontwikkeld door Soflex. Deze software is specifiek voor Liebherr aangepast en is een “easy to use” software.

Liebherr realiseert de eisen van de individuele klant van geteste softwaremodules.

Controller-software
Liebherr implementeert de behoeften van de klant in een geschikte controlestructuur, rekening houdend met de fabrikant van het gekozen controle systeem.

Orderplanning
De Soflex PCS ondersteunt de orderplanning door prioriteit en definieert de werkorder opeenvolgingen. Optioneel worden leveringstermijnen gebruikt als basis voor het dynamisch rangschikken. Deze functie is gebaseerd op een gepatenteerde planningsproces..

Gestandaardiseerde interface
Met een gestandaardiseerde software-interface kan een zeer breed scala van de verwerking van de machines, de controle of de productieplanningssystemen worden opgenomen. Deze interface is de basis handleiding voor korte inbedrijfstellingstijden voor probleemloze werking en eenvoudig onderhoud van het systeem tijdens de gehele product levenscyclus.

Extra software verbetert de betrouwbaarheid van het proces
De RLS cel controlers is modulair door design en extra functionaliteit kan worden toegevoegd als nodig. Functies zoals NC gegevensbeheer, hulpprogramma organisatie, gegevensregistratie en integratie met ERP systemen kunnen op een later tijdstip worden toegevoegd. Op de Soflex PCS, kan extra functionaliteit zonder grote productie onderbrekingen worden geactiveerd.

Bekijk hier de brochure >>

Ik ontvang graag meer informatie over dit product. Neem contact op.

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your company website

    How can we help you?