JobDISPO, ERP – MES – MDC

Beheer alle werkplaatsinformatie in één systeem

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak

JobDISPO van Fauser AG: op jouw manier. Onze oplossing

Krijg zichtbaarheid, productiviteit en efficiëntie met de modulaire en eenvoudig te gebruiken oplossingen van JopDISPO. De transparante softwaretool die speciaal is ontworpen voor kleine bedrijven en industriële bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, optimaliseert uw processen van begin tot eind.

Alle functies zijn gebaseerd op speciaal ontwikkelde One-Mask-technologie: dit systeem biedt alle vereiste gegevens op één scherm en updates zijn automatisch, wat zowel praktisch als handig is.

Kenmerken:

  • JobDISPO suite: modulair, eenvoudig te gebruiken en flexibel
  • Een maskertechnologie
  • Modulair systeem
  • Open database: SQL, Oracle, Informix of Sybase
  • Altijd klaar voor de toekomst: updates elk jaar en onze eigen R&D
  • Wereldwijd partners, beschikbaar in 23 talen

fauser referencesReferences Jobdispo

jobdispo-overzicht

MES

Manufacturing Execution System

ERP

Enterprise Resource Software

MDC

Manufacturing Data Collection

MES ( Manufacturing Execution System )

Met JobDISPO MES bieden wij u een hulpmiddel voor gedetailleerde planning. Anders dan conventionele ERP/ PPC globale planning, omvat JobDISPO MES de actuele machineplanning en houdt rekening met real-time verdeling van de orders over de beschikbare productiemiddelen.

ERP ( Enterprise Resource Software )

JobDISPO ERP is eenvoudig te gebruiken ERP-software voor kleine en middelgrote fabrikanten die werken met klantordergestuurde productie of produceren op voorraad. De belangrijkste eigenschappen zijn de administratie van groeiende onderdelenlijsten, calculatie voor, tijdens en na de productie en de mogelijkheid om te werken met of zonder gedetailleerde stamgegevens.

MDC ( Manufacturing Data Collection )

Een realistische productieplanning en voorcalculatie is alleen mogelijk door de verzameling van de actuele productiegegevens. Een plan is alleen haalbaar en nauwkeurig als een consequente bijsturing van de geplande en werkelijke gegevens is verzekerd. Uw complete orderbehandeling kan transparanter, effectiever en efficiënter zijn.