Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Precisiebeurs 2024

november 1 - november 14

Logo Precisiebeurs NL

MELD JE HIER AAN

Dit is de PRECISIEBEURS

Van je smartphone tot aan ruimtetelescopen, medische apparaten en chipmachines…onze machines en apparaten worden steeds snellere, slimmere én geavanceerder. Maar om deze te ontwikkelen, zijn complexe technologische oplossingen nodig waarbij steeds kleiner en nauwkeuriger meten, produceren en construeren essentieel is. De complexiteit is echter zodanig, dat deze oplossingen alleen gerealiseerd kunnen worden door samen te werken.

De Precisiebeurs is al 23 jaar dé vakbeurs waar je de topspelers en oplossingen op het gebied van high en ultra precisie technologie ontmoet en ontdekt

Niet alleen met andere (technische) disciplines, maar ook met vele andere specialistische bedrijven, met onderwijs én met de wetenschap. Door kennis te delen en samen te werken, ook op internationaal niveau, verleg je letterlijk de grenzen van de technologie. Dat is waar de 23e editie van de Precisiebeurs om draait: grenzen verleggen door internationale samenwerking.

Zes centrale thema’s

Tijdens de Precisiebeurs ontmoet je dé top vanuit het bedrijfsleven, producenten, opleidingsinstituten, overheidsinstanties, technische universiteiten, wetenschap en incubator programma’s.

Gedurende twee dagen ontdek je high- en ultraprecisie oplossingen vanuit de volgende thema’s:

  • Mechatronic Engineering & Systems
  • Metrology
  • Vacuum & Clean
  • Micro Processing & Motion
  • Laser & Photonics
  • Production for high precision

Gegevens

Begin:
november 1
Einde:
november 14