BETER DOOR SAMENWERKING

Wij optimaliseren uw productie in de verspanende industrie

 

 

 

 

 

 

Ontdek

ERTEC – Partners

Als onderneming helemaal in je eentje werken kan leiden tot verspilling van tijd en energie. Met de juiste partners kun je de klant vaak een beter en breder advies geven. Daarom werkt Ertec nauw samen met de productmanagers van de fabrikanten die het vertegenwoordigt. Na een intakegesprek maken wij een eerste opzet van de mogelijkheden voor de klant. Daarbij is het belangrijk om te weten wat diens verwachtingen op langere termijn zijn. Ertec werkt volgens een stappenplan om met minimaal risico automatisering in een bestaande productie te integreren.

The one system partner

  • Opgericht in 1967
  • Hoofdvestiging productie in Stockholm, Zweden
  • R&D en productie in Zweden
  • Verkoopkantoren in meer dan vijftien landen
  • 350 medewerkers
  • Wereldleider in deze sector, meer dan 50% marktaandeel

 

logo713

Spreitzer – een naam die staat voor precisie

De naam “SPREITZER Precision Tools” staat sinds 1983 voor R&D, construeren en produceren van complexe oplossingen op het gebied van opspannen. Sterke punten zijn: modulaire opspansystemen, centrumspanners, rondloopgereedschap, hydraulische opspansystemen, manuele en automatische controle van producten.

Logo_rgb_JOBDISPO_farbig

De werkplaatsoplossing voor ERP-MDC-MES

FAUSER AG ontwikkelt softwareoplossingen voor de verspanende industrie. Op vijf locaties in Duitsland en Hongarije wordt deze software ontwikkeld en heeft men een eigen verkoop en service organisatie. FAUSER AG levert deze standaard software, maar door individuele ondersteuning kan men de software aanpassen aan speciale wensen van de klanten, geheel volgens het motto “Your way. Our solution.”.

Liebherr-logo

Uw partner voor FMS systemen

Liebherr biedt u een breed assortiment FMS-systemen voor een moderne en efficiënte productie. Kortere doorlooptijden en meer flexibiliteit verhogen het rendement van uw werkplaats. Alle oplossingen van Liebherr bieden u een economisch voordeel, zijn gemakkelijk in gebruik en zeer betrouwbaar. Dit alles met behoud van flexibiliteit.

 

Uw specialist voor eersteklas filterproducten

Onze partner voor filtertechnologie, gevestigd in Neustadt ontwikkelt, produceert en verkoopt complete filtersystemen, filter-elementen, filterpatronen. Met kwaliteit geteste filtertechnologie, geven wij u investeringsbescherming voor uw processen en productie-installaties.

Schermafbeelding 2015-08-06 om 16.14.53

Simpline – simply effective

Simpline bestaat uit een groep producten met een goede prijs-prestatie. Alle producten worden door hoogwaardige productiebedrijven wereldwijd geproduceerd. Het betreft hier vooral standaard producten zoals slijpklemmen, machineklemmen, drieklauwen en magneten.

Al deze producten kunt u kosteloos tien dagen proberen.

Minder stilstand. Meer rendement. Snellere levering.